WordPress web design

Изготвяне на оптимизирани сайтове с WordPress, адаптивен web design, миграция на данни и други.

WordPress сайт на таксиметрова компания

Първата таксиметрова компания, работеща със 100% електрически автомобили. Целта на този сайт беше с кратка, точна и ясна информация да се представи клиент, който отскоро е на пазара.  Характерният зелен цвят и изчистената стилистика бяха водещите елементи в web design-a.

WordPress сайт на сватбен фотограф

Макет на портфолио сайт на сватбен фотограф. Информацията е структурирана в “one page site”  и обхваща всички аспекти от работата на клиента. Дизайнът е класически, елегантен и ви потапя в красотата на най-специалния ден!

WordPress сайт на застрахователен брокер

Целта на този уебсайт беше да се създаде лесен достъп до услугите, които се предлагат, както и разбиране защо хората трябва да изберат тяхната компания. Създадох визия, с която клиентът да се отличи от конкуренцията, и която да комуникира сигурност, стабилност и доверие.

 

WordPress сайт за йога, пилатес и медитация

В този уебсайт може да се запознаете с ползите от йога, пилатес и медитация и да намерите най-подходящите за вяс упражнения. Целта ми беше да постигна лесна навигация, свеж и модерен дизайн с повече визуализация и по-малко текст.

Дигитални кампании

Галерията включва landing page, дигитални кампании и UX/UI приложение за мобилен телефон.

Дигитална кампания на Икеа

Проект за лятната кампания на Икеа “БАЛКОН ТУРИСТ”. Кампанията има за цел да накара хората да използват балконите си като място за отдих, а не като склад за непотребни вещи.  Дизайнът включва следните категории – WEB site, Facebook carousel, Instagram post, newsletter &  baner.

Landing page

За създаването на този проект заложих на ярки цветове, които грабват вниманието. Стремих се основните елементи на дизайна да са разпознаваеми и добре балансирани композиционно. В допълнение към продуктовата кампания създадох newsletter в mailchimp.com.

 

Есенна дигитална кампания

Дигитална кампания за есенна промоция включваща Landing Page за мобилен изглед, FB post и кратко видео.

 

UX/UI дизайн система

Това е курсовата ми задача от модула UX /UI дизайн. Създаден е на Adobe XD и съдържа всички елементи на дизайн системата – атоми, молекули и организми.